top of page

  Spelregels  

Vrouwen en senXsualiteit - het is een prettig spannend thema. Om ons en jullie toe te laten om daar in alle vrijheid mee te experimenteren zónder accidenten, vragen we jullie om bijgevoegde spelregels te hanteren tijdens het Fluisterfestival. Dank om ze aandachtig te lezen en op het inschrijfformulier aan te vinken voor akkoord. Mocht je je ergens niet in kunnen vinden, of mocht er iets wezenlijks ontbreken, dan horen we dat graag!

 

Vertrouwelijkheid

Alles wat op de Heerlijckyt gebeurt, blijft op de Heerlijckyt. Alles wat in een groepje gebeurt, blijft in dat groepje. We vragen je alleen te delen over je eigen ervaringen. Het is niet de bedoeling dat jij tegenover derden anderen noemt, noch over hen en hun belevenissen vertelt. En vice versa. Daarnaast willen we je ook vragen om -net als wij- geen foto’s te nemen waarop andere vrouwen te herkennen zijn. Dat past niet bij dit gebeuren, naar ons aanvoelen.

 

Zelfzorg

Neem zorg op voor je eigen grenzen, noden, draagkracht en goesting. Je hebt op elk moment de mogelijkheid om “ja” of “nee” te zeggen. Je kan op elk ogenblik kiezen om in of uit een experiment / een interactie te stappen. Het is wel zo fijn voor de andere aanwezige(n) als je hier (kort) over in communicatie gaat, op het moment zelf of achteraf.

 

Verantwoordelijkheid

Het is mogelijk dat sommige ervaringen en/of contacten je emotioneel raken. Dit is helemaal oké. We rekenen op jouw verantwoordelijkheid om hier constructief mee om te gaan. Doe wat nodig is voor jou. Heb je behoefte aan support - onder welke vorm dan ook - aarzel dan niet om die te vragen. Wij en ook de experten, zijn heel graag bereid je tegemoet te komen.

 

Respect

SenXsualiteit is een complex topic. Elk van ons heeft hierin haar eigen verhaal, haar eigen verlangens. Voor ons is er geen ‘zo hoort het’. Het is onze intentie om een veilige ruimte te creëren waarin zowat alles mogelijk is. Een fascinerende en aantrekkelijke speeltuin met voor elk wat wils.

Er zijn evenwel twee no go-zones: de grenzen van anderen en de grenzen van de wet. We gaan ervan uit dat je die met zorg mee bewaakt.

 

Feedback

Dit hele gebeuren is een experiment rond een fragiel thema. Wij zoeken met zijn allen samen uit wat hierin werkt en wat niet. Mocht je iets uitzonderlijk goed vinden, of net helemaal niet, dan horen we dat heel graag.

Wellicht organiseren we in de toekomst nog festivals en/of andere zinnelijke events . Het zou fijn zijn, mocht je met je feedback bijdragen aan de best mogelijk vorm en aan het zuiver houden van de vibe hierover in de wereld buiten.

info & inschrijven

haar omhoog ROOD.jpg
bottom of page