top of page

 Belevenissen 

Het programma van het Fluisterfestival bestaat uit drie ingrediënten: het gemeenschappelijk programma, vrouwencirkels en proeverijen. Daarnaast is er ruimte voor Me-Time. En kan je snuisteren in de winkeltjes!

Hierna vind je per onderdeel meer uitleg. 

grote bos afro haar Rood (2).jpg

INGREDIENT 1: HET GEMEENSCHAPPELIJK PROGRAMMA

Vier gezamenlijke momenten

Gemeenschappelijk betekent dat we met zijn allen ergens induiken, naar luisteren, over uitwisselen. Alle vrouwen samen dus. Er zijn vier zulke momenten tijdens het festival: zaterdagochtend, zaterdagavond, zondagavond en maandagnamiddag.

grote bos afro haar Rood (2).jpg

INGREDIENT 2: VROUWENCIRKEL-MOMENTEN

bij de start en bij het slot en twee keer na proeverijen

De cirkels worden vier keer aangeboden: bij de start van het festival en bij het slot, één keer op zaterdag na het vieruurtje en één keer op zondag in de late namiddag, na het thee en taart-moment.

 

Je bent altijd welkom. Ook als je niet hebt deelgenomen aan een proeverij. En het is ook ok als je er (een keertje) niet bij bent.

De cirkels vormen zich zaterdagochtend en blijven behouden doorheen de drie dagen. Je ontmoet dus telkens hetzelfde groepje van vijftien vrouwen.

 

Ervaren cirkelhoedsters leiden het gesprek in goeie banen. Elkeen krijgt de gelegenheid om in alle rust en veiligheid haar ervaringen te delen: Op deze manier verspreiden we het plezier nog meer, en is er een vangnet voor moest je iets minder prettig tegen gekomen zijn.

grote bos afro haar Rood (2).jpg

INGREDIENT 3: DE PROEVERIJEN

zaterdagnamiddag, zondagochtend, zondagnamiddag, maandagochtend

 

De proeverijen duren twee uur en worden begeleid door professionals. Er doen een twintigtal vrouwen per proeverij mee. Je kan voor aanvang van het weekend inschrijven voor de sessies van jouw keuze. Wij houden maximaal rekening met ieders wens.

De sessies hebben als doel je een prettig prikkelende ervaring te geven én je te laten kennismaken met een zinnelijke professional, haar stijl en haar aanbod. Wie weet wil je na het festival bij haar nog wel iets anders gaan doen! 

Opdat er voor ieder wat wils zou zijn, hebben we de proeverijen onderverdeeld in vier categorieën. We geven de sessies een quotering mee zodat je kan inschatten waarvoor je je inschrijft…

witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png
witte peper.png

Proeverijen Categorieën 

Sparkling – Let’s talkdit zijn praatsessies. Je kan zonder enige gène alles vragen en delen wat je ooit wilde weten of vertellen maar niet durfde. De experten (en/of ervaringsdeskundigen) delen met plezier hun kennis en expertise en geven je alle info die ze ter beschikking hebben. Persoonlijke uitwisseling met elkaar is natuurlijk ook voorzien. Aanwezig zijn en enkel luisteren is helemaal ok.
 

Spicy – Try out: dit zijn verkennende doe-sessies. Experten bieden je een zachte ervaring aan. Je gaat enkel aan de slag met jezelf. als er al naakt bij komt kijken, is het op zeer discrete wijze. Dit zijn hele mooie sessies voor wie stapje voor stapje dingen wil uitproberen en experimenteren.

Steamy – Deep divetijdens deze sessies ga je voor ‘expliciet’. Wie hier instapt is niet meer aan haar proefstuk toe of heeft goesting om een grens(je) al doende te verleggen. Je schrikt niet terug voor aanraking en/of hier en daar wat naakt, voor oefeningen in tweetallen en/of groep. Natuurlijk is hier ook zorg en aandacht voor grenzen en veiligheid. Én wordt gelegenheid gecreëerd om over de ervaring met elkaar te delen.

SuperHot – Deep HOT dive: Tijdens deze sessie word je onmiddellijk in het diepe gegooid. Je kiest er bewust voor om een zinnelijk avontuur aan te gaan met één of meerdere andere vrouwen. Zinnelijke prikkels, kriebels in je lijf en zalige zuchten gegarandeerd. De experten nemen je mee in een wave van seksuele energie. Je mag je -instant- helemaal laten gaan, met respect voor je eigen grenzen en die van de andere vrouwen in de ruimte.

ME-TIME :

Naast dit alles, is het natuurlijk ook mogelijk om niets van het programma  mee te doen. Om te genieten van het salon en het park. Om lang uit te slapen. Om te praten met deze en gene. Om aan een tafeltje in de zon wat te schrijven of te lezen. Om te genieten van de vibes zonder er persé zelf helemaal in mee te stappen. Ook dan ben je helemaal welkom!

POP-UP winkeltjes 

Op zondag toveren we de Torenkamer van het kasteel om tot een Tutti Passi Boutique.

Benieuwd naar dé must have speeltjes? Op zoek naar iets specifieks? Een vraag die je niet eerder durfde stellen?  

Tutti Passi verwelkomt je met veel plezier en sans gène! (Open tijdens alle pauzes.)

Zie ook www.tutti-passi.com

 

Daarnaast kan je zondag ook Laure Bouquery van sexOpepite aan het werk zien. Zij maakt sensuele juwelen.

Op haar paspoppen vind je afgewerkte stuks. Je kan evenwel ook iets laten maken hélemaal op jouw maat!

(Of de maat van je geliefde ... Zie ook www.sexopepite.com

Valerie Heugebaert van Durf Stralen ontvangt jullie in een zinnenprikkelende belevingsbar. Je zintuigen worden sensueel verwend en alles werd met heel veel zorg en liefde voor jullie uitgekozen: Yoni-eitjes in bergkristal, jade, rozenkwarts, obsidiaan en amethist, massagesticks, etherische oliën, massageolie en diffusers van Sjankara, ayurvedische haarkruiden, kaarsen in yoni-vorm, juweeltjes in kristallen en edelstenen, smudgesticks, kruiden voor yoni steaming, zalig zachte sjaals van het Belgisch label Vest ... . Kom een kijkje nemen! www.durfstralen.be

 

 

Met dank aan Fluisterbrieven voor het fijne cadeautje op de hoofdkussens.

info & inschrijven

bottom of page