Virtuele Cirkels

The full experience?

Interactieve webinars 

PLUS Sisterhood Wisdom 

PLUS Secret Facebook-Community

Wat

Eén online cirkel per week

Er gaat -  naast de webinars  - één online cirkels per week door. Elke zondagavond van de zomervakantie.

Je bent heel welkom in de week waar jij een ticket voor hebt. Ook als je niet alle webinars volgde/zag.

Wat is het?

Een cirkel bestaat uit een tiental vrouwen, allemaal madammen die voor die week, met dat thema intekenden. Een ervaren facilitatrice/cirkelhoedster begeleidt het gebeuren. Je deelt wat jij daar en dan wil delen. Wat de webinars oproepen bijvoorbeeld. Welke zinnelijke vibes wakker worden. Wat je hebt uit geprobeerd. En hoe dat was. De pleasure. En het gepruts. En je luistert naar de verhalen van je 'zinnelijke zusters'.

Wat gebeurt er?

Er wordt naar jou geluisterd. Zonder oordeel of tegenspraak. Zonder goeie raad of tips. Je hoeft je niet voor te stellen. Niet te verantwoorden. Je mag gewoon zeggen wat er daar en dan voor jou belangrijk is. En respectvol luisteren naar de verhalen van de anderen. Precies zoals vrouwen in oude culturen ook wijsheid deelden en ervaringen doorgaven. Je stapt dus met dat cirkelen eigenlijk in een eeuwenlange traditie. En het bijzondere is, dat op één of andere magische manier, dan ook die oude zinnelijke kennis allemaal mee binnen komt. Zélfs online!

Online Secret Sisterhood / Geheime Facebookgroep 

Daarnaast ben je welkom in de gesloten Secret Summer Facebook-groep. Hier kan je naar hartenlust wél concrete suggesties delen en vragen stellen. Andere vrouwen inspireren. En je laten inspireren tot als maar meer zinder-dingen. 

Wanneer

Er gaat één online cirkel per week door. Elke zondagavond van de zomervakantie. Telkens van 20u00 tot 21u30. Je kan deelnemen in de week waarvoor jij je inschreef. De laatste cirkel vindt plaats op zondagavond 30 augustus.

Voor concrete data: zie programma.

Formules

Weekticket

Kiezen voor een weekticket, is kiezen voor een bepaald thema. Voor 30 euro kan je tijdens één week drie interactieve webinars volgen: de sparkling, de spicy en de steamy one. En dus kennis maken met drie verschillende experten.

En op zondagavond deelnemen aan een vrouwencirkel.

Noot: Je kan inschrijven voor een bepaalde week tot maandagavond 19u van die week. Dan sluiten we af voor dat thema. Voor alle andere weken kan je dan nog wel inschrijven. 

Eens ingeschreven, krijgt je alle nodige info en links in je inbox. 

Maandticket (augustus)

Je kan intekenen voor een full experience van een maand. Als je intekent voor augustus, investeer je 100 euro (ipv 30 euro x 4 weken = 120 euro) voor:

12 interactieve webinars, boordevol bruisende expertise (en de hele week lang de opnames (her)bekijken)

4 professioneel begeleidde cirkels tijdens dewelke je je verhaal in alle vertrouwen kan delen, of gewoon één zinnetje zeggen én de wijsheid van vele vrouwen zomaar cadeau krijgen;
 

lidmaatschap van de geheime Facebook groep, waar je tips en suggesties uitwisselt, waar je als eerste geïnformeerd wordt over nieuwe zinnelijke topics en zoete initiatieven, zelf ideeën kan aandragen en waar je de andere vrouwen nog beter kan leren kennen.

Aarzel je een beetje?

Zeker van je stuk?

Een initiatief van

schoentje.png

Fluisterfestival

Foto credits:

Alice Alinari

Vizerskaya

Pexels.com

Dainis Graveris

Anna Shvets