Interactieve Webinars

Experten vertellen. Vragen staat vrij.

Stippel je eigen zomerpad uit!

Wat

Drie webinars per week

Er gaan drie interactieve webinars per week door. Elke week van de zomervakantie. Telkens van 20u00 tot 21u30.

Per week snijden we een ander zinnelijk thema aan (zie verder). Vier thema’s in juli en vier andere thema’s in augustus.

 

Drie labels – elk webinar een eigen prikkel-label

De webinars hebben elk een eigen karakter. We geven een labeltje mee zodat je een beetje kan inschatten waarvoor je je inschrijft… Je bent trouwens overal welkom!

Let’s talk – op maandagavond

Tijdens dit webinar vertelt een deskundige over het betreffende thema. Haar verhaal is onderbouwd en informatief. In kleine groepjes kan je het vertelde laten bezinken. Er is ruimte voor vragen. Een gastvrouw leidt alles in goeie banen. Ze zorgt voor een open sfeer en sprankelende interactie tussen de deskundige en dames. Voor wie altijd al het fijne wilde weten over...

Sparkling

Spicy

Let’s talk taboo and try - op woensdagavond

Dit zijn webinars die pikantere topics aanpakken en uitnodigen om nà de sessie zelf (alleen of in gezelschap) aan de slag te gaan. Experten geven je uitleg en een concrete handleiding.  Ook hier is ruimte voor uitwisseling met andere aanwezigen. En het stellen van vragen aan de experte. Dit zijn mooie sessies voor wie op eigen tempo, stapje voor stapje zinder-dingen wil uitproberen..​.

Let’s do – op vrijdagavond

Tijdens deze sessies ga je, achter je computer, zelf aan de slag. Een ervaren deskundige begeleidt je, online, met respect voor je grenzen en ieders privacy. Je ziet (en hoort) de andere dames dus niet. Wie wenst kan iets delen. En er is gelegenheid om vragen te stellen over de aangeboden praktijk. Wie hier instapt, heeft goesting in een sensueel bommetje. Stoom verzekerd!

Steamy

Vier thema’s - elke week van de maand een ander zinnelijk thema

Elke week kan je je onderdompelen in ander aspect van senXsualitieit. Per thema (=per week) kan je uit drie webinars kiezen, van elk labeltje één. De week start met een informatieve sessie op maandag, woensdag komt er een taboe aan bod en/of wordt er een ‘doe-het-zelf na het webinar handleiding’ gegeven, vrijdagavond stoomt het, op discrete wijze.

De thema’s voor juli 2020

Week één: Zinnelijke zelfzorg VOLZET!
Over lingerie die je vibes geeft, aanrakingen die je doen glanzen en (zelf)massage die je borsten wakker maakt.

Week twee: Pleasure-time! VOLZET!
Over het er nu eigenlijk feitelijk allemaal uit ziet, 12 verschillende orgasmes en het vinden van die geheimzinnige G-plek.

Week drie: Feminiene fantasieën

Over waarom fantaseren een must is, vrouwvriendelijke erotica en het schrijven van je eigen zinnelijke zinnen.

Week vier: Verboden toegang
Of niet? Over hoe anale en orale seks in het verdomhoekje zijn beland, de geheimen van het ‘rozenknopjes’-plezier, en 'lippen'-kampioen worden.  

 

Concrete invulling zie onder programma

De thema’s voor augustus 2020

Week één: Leve de vinnige vagina!
Hoe 'wakkerder' je vagina, hoe meer vibes je voelt! Over intieme stoombaden, een zinnelijke zelfmassage en yoga met een yoni-ei 

Week twee: SenXsualiteit als (gelegenheids)Stel*
Over de rol van de godin Aphrodite in jullie samen zijn, over polyamorie en open relaties en over tantra als motor van Revolutionary Lovers. 

Week drie: Zuiderse & Oosterse zinderingen 

Over de Kama Sutra en sprookjes van 1001 nacht. Vrouwen uit andere culturen delen sans gène hun sensuele wijsheid, hun bed- en badkamergeheimen. 

Week vier: Kinky stuff
Over de vele facetten van BDSM, over trio's en andere partijtjes en over prikkelende speeltjes. Voor wie zin heeft in iets 'anders'!

*Bij genoeg interesse maken we een apart programma voor singels tijdens week 2

Concrete invulling zie onder programma.

Wanneer

Er gaan drie interactieve webinars per week door. Elke week van de zomervakantie.

Eén op maandagavond, één op woensdagavond en één op vrijdagavond. Telkens van 20u00 tot 21u30.

Het eerste webinar vindt plaats op maandagavond 6 juli. Het laatste op vrijdag 28 augustus.

 

Bovendien, worden de webinars opgenomen. Die opnames kan je direct na het live webinar (her)bekijken en dat de hele week van het betreffende thema lang. Tot zondagavond. 

Zo kan je écht een zinnelijke zomerparcours uitstippelen dat jou past.

Formules

Weekticket

Kiezen voor een weekticket, is kiezen voor een bepaald thema. Voor 30 euro kan je tijdens één week drie interactieve webinars volgen: de sparkling, de spicy en de steamy one. En dus kennis maken met drie verschillende experten.

En op zondagavond deelnemen aan een vrouwencirkel.

Noot: Je kan inschrijven voor een bepaalde week tot maandagavond 19u van die week. Dan sluiten we af voor dat thema. Voor alle andere weken kan je dan nog wel inschrijven. 

Eens ingeschreven, krijgt je alle nodige info en links in je inbox. 

Maandticket (augustus)

Je kan intekenen voor een full experience van een maand. Als je intekent voor augustus, investeer je 100 euro (ipv 30 euro x 4 weken = 120 euro) voor:

12 interactieve webinars, boordevol bruisende expertise (en de hele week lang de opnames (her)bekijken)

4 professioneel begeleidde cirkels tijdens dewelke je je verhaal in alle vertrouwen kan delen, of gewoon één zinnetje zeggen én de wijsheid van vele vrouwen zomaar cadeau krijgen;
 

lidmaatschap van de geheime Facebook groep, waar je tips en suggesties uitwisselt, waar je als eerste geïnformeerd wordt over nieuwe zinnelijke topics en zoete initiatieven, zelf ideeën kan aandragen en waar je de andere vrouwen nog beter kan leren kennen.

Aarzel je een beetje?

Zin in meer?

Een initiatief van

schoentje.png

Fluisterfestival

Foto credits:

Alice Alinari

Vizerskaya

Pexels.com

Dainis Graveris

Anna Shvets